Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, beraberinde bir grup personelle birlikte Kaymakam Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret etti.

‘Mevlîd-i Nebî Haftası’ dolayısıyla Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta’ya, İlçe Murakıbı Ömer Çınar ve İmam Hatip Osman Hacıahmetoğlu ile birlikte ziyaret gerçekleştiren İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, ‘Mevlîd-i Nebî Haftası’ etkinlikleri kapsamında, kaymakamlığın himayelerinde ilçe müftülüğünce düzenlenecek olan etkinlik ve programlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Kaymakam Yakuta’ya haftanın anısına çiçek ve bu yıl ki ‘Mevlîd-i Nebî Haftası’nın ana teması olan ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ isimli kitap takdiminde bulunan Müftü Köksal, hafta dolayısıyla ilçe müftülüğünce düzenlenecek olan konferansa da davetini iletti.
‘Mevlîd-i Nebî Haftası’ nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Kaymakam Mesut Yakuta, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ve beraberindekilere teşekkür etti.
Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.s)’in dünyayı şereflendirdiği Mevlid Kandili gecesini de içine alan ‘Mevlîd-i Nebî Haftası’ bu yıl 17-24 Kasım tarihleri arasında kutlanacak.
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid Kandili gecesi icrâ edilen ‘Hatm-i Şerif ve Duâ’ programının ardından önümüzdeki Perşembe günü (22 Kasım 2018) saat 11.00’de Gençlik Merkezi Salonunda kadınlara yönelik program; Cuma günü (23 Kasım 2018) saat 17.30’da ise tüm vatandaşların davet edildiği konferans düzenlenecektir. Sabri Bahadır Kültür Merkezi Salonunda düzenlenecek olan ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu konferansa konuşmacı olarak Bolu Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz katılacaktır.