Milli Eğitim Bakanlığının yürürlükteki Yönetici Atama Yönetmeliğine göre geçen hafta yapılan müdür atamalarından sonra Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atanan Cemile Kahyaoğlu görevine başladı.



Çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunan ve başarılı çalışmalara imza atan Cemile Kahyaoğlu, başarılı bir şekilde 9 yıldır sürdürmekte olduğu İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi  (METEM) Müdürlüğü görevinden sonra yeni görev yeri olan Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine başladı.
Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine yeni başlayan Kurum Müdürü Cemile Kahyaoğlu yaptığı açıklamada; “Benden önce bu görevi layıkıyla yürüten tüm müdürlerime şimdiye kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışma hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum. Devraldığımız bu görevi daha ileriye götürmek, Vakfıkebir halkına daha çok hizmet etmek amacıyla daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Halk eğitim merkezi ilçenin göz bebeği konumunda bir kurum. Sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz. İlçemiz için elimizden gelen bütün gayretleri gösterip, güzel çalışmalara imza atmayı planlıyoruz. İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda gereken kursları açacağız. Vatandaşlarımızın da taleplerini değerlendirerek, devraldığımız görevi en iyi şekilde sürdürmek için gayret göstereceğiz. Kurumda görevine devam eden Müdür yardımcılarımız, idari personelimiz, usta öğreticilerimiz ve tüm kurum görevlilerimiz görevlerinin bilincinde ve hepsi kendi branşlarında çok tecrübeli kişiler. Onların sayesinde yapacağımız çalışmalarla kurumumuzu layık olduğu noktada tutup,  en iyi şekilde ilçe halkına hizmet sunacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
CEMİLE KAHYAOĞLU
1968 yılında Giresun İli Bulancak İlçesinde doğdu. İlkokulu Bulancak ilçesi Yalıköy ilkokulunda bitirdi. Ortaokul ve Liseyi Giresun Kız Meslek Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kız Sanat Eğitimi Yüksek Okulu Giyim Bölümünden 1986 yılında mezun oldu. 1986 yılında Mardin ili Kızıltepe ilçesi Pratik Kız Sanat Okulunda Giyim öğretmeni olarak göreve başladı. 1988 yılında Trabzon Vakfıkebir Kız Sanat Ortaokuluna Müdür olarak atandı. 1990 yılında Trabzon ili Beşikdüzü İlçesi Kız Meslek Lisesinde Okul müdürü olarak göreve başladı. Daha sonra Uzman Öğretmenlik sınavına girerek sınavı kazandı ve Uzman Öğretmen unvanını aldı. 2010 Yılında Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü olarak göreve başladı. Bu okulda 9 yıllık görev süresinin ardından 2019 yılı Temmuz ayı içerinde yapılan müdür atamalarının ardından Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezine Müdür olarak adanarak göreve başladı. Cemile Kahyaoğlu Evli ve 2 çocuk annesidir.