Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesi PTT Karşısında Nermin Köse tarafından “Mısır Çarşısı ve Çiğ Köfteci” açıldı.

Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesi PTT Karşısında Nermin Köse tarafından hizmete sunulan “Mısır Çarşısı ve Çiğ Köfte” Salonunun açılışını Belediye Başkanı Muhammet Balta, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kurtula kesiminde açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Muhammet Balta; “Vakfıkebir’in gelişmesi açısından yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Balta,  Vakfıkebir her alanda büyüdükçe, yeni işyerleri açılıyor, esnafımızın kazancı artıyor. İlçemizde böylesine işyerlerinin çoğalmasını temenni ediyorum. Ekonomik anlamda zor günler yaşayan esnaf ve sanatkarımız her zaman ahilik kültürü bilinci ile hayatlarını sürdürmektedirler. Pandemi nedeni ile zor bir süreçten geçilmesine rağmen bayan kardeşimizin cesaret örneği gösterip bu güzel işyerini açması mutluluk verici. Örnek alınacak bir davranış. Ayrıca birçok kişiye iş istihdamı sağlayacak olan bu işletmelerimizin sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı ve bol bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.”

Başkan Muhammet Balta, STK temsilcileri, işyeri sahipleri ve vatandaşlarla beraber açılışı yaparak işyerini gezdi. İş yerinin halka sunacağı hizmetler ile ilgili bilgiler aldı.