Vakfıkebir Berfey Kreş ve Gündüz Bakımevi Kızılay Haftası kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da yardım kampanyası başlattı.

İzmir'de yaşanan ve 114 kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından, Türk Milleti tek yürek oldu. Yurdun dört bir yanında İzmirli depremzedelere destek olmak amacıyla kampanyalar düzenlendi. Vakfıkebir Berfey Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve aileleri de depremzedelere destek olmak istedi. Kampanya okul velileri, çalışanları, esnaf, eş, dost, akraba ve yardımda bulunmak isteyen herkes tarafından yapıldı. En kısa sürede İzmir’e ulaştırılmak üzere toplandı. Ayrıca Kızılay haftası şiirleri, şarkıları, drama oyunları ile canlandırılıp etkinlikler yapıldı.

“DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAK İSTEDİK”

Öğrencilerinin yaptığı yardımın yanı sıra, okul idaresi de aralarında topladıkları bağış ile kampanyaya destek oldu. Okul İdaresi, "İzmir bir deprem yaşandı ve hepimiz çok üzüldük. Okulumuz öğrencileri ve velilerinin desteği ile İzmir'deki depremzedelerin yanında olmak istedik. Çocuklara yaptığımız desteğin amacını anlattık. Hazırlanan kolileri gerekli birimlere teslim ettik. Okulumuz gibi başka okullarda da kampanyalar düzenleniyor. Yaraların sarılmasında ufak da olsa katkımız olmasını istedik. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimi, personelimiz ve katkıda bulunan herkese kampanyaya sundukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dendi.