Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevlerinden ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Şube Müdürleri Osman İskender ve Enver Kabataş için bir veda programı düzenlendi. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görev değişiminin ardından, görevden ayrılan Müdürler için veda buluşması yapıldı.

Veda Programına İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Kaymakam Adayı Erdem Yenisoy, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Şube Müdürü Şeref İçoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Okul Müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı. Sağlık sorunları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Emekli olan Şube Müdürü Enver Kabataş, Çarşıbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tayini çıkan Şube Müdürü Osman İskender için Uygulama otelinde güzel bir veda buluşması yapıldı.

İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan programda yaptığı konuşmasında; "Bu bir bayrak yarışıdır. Hepimiz ülkemizin değişik illerinde görev alıyoruz. Asıl olan görev aşkıdır, gittiğimiz yerlerde hoş bir seda bırakabilmektir. İlçemizde gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınıza yeni görev yerlerinizde de devam edeceğinizi ümit ediyorum. Yaptığınız başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca emekliye ayrılan müdürümüze de yeni hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum "dedi.

Görevden ayrılan, emekli olan ve tayini çıkan müdürlerimize başarı belgeleri, plaket ve hediyeleri takdim edildi.