TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, bir süre önce vefat eden Vakfıkebir İlçesinin yetiştirdiği önemli siyaset ve hukuk adamı merhum Av. Mustafa Kamburoğlu için Ahmet Kamburoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Vakfıkebir İlçesinin yetiştirdiği önemli siyaset ve hukuk adamı Av. Mustafa Kamburoğlu’nun bir süre önce vefat etmesi dolayısı ile Ankara da ki işleri sebebiyle ile cenaze törenine katılamayan TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, rahmetli Av. Mustafa Kamburoğlu’nun torunu olan Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na işyerinde taziye ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretine AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun da katıldı.

TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta taziye ziyareti sırasında yaptığı açıklamada: "Değerli büyüğümüz, ağabeyimiz, Değerli siyaset adamı ve hukukçu Sayın Av. Mustafa Kamburoğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Malumunuzdur ki! Ankara da ki yoğun meclis çalışmaları nedeni ile cenaze törenine katılamadım. Kamburoğlu ailesinin acısını ancak telefonla paylaşabilmiştim. Trabzon da düzenlenen bir programa katılmak üzere geldim. Program sonrası Ankara’ya dönüşte taziye ziyaretinde bulunmak için rahmetli Av Mustafa ağabeyimizin torunu olan Ahmet Kamburoğlu’nu işyerinde ziyaret ederek açılarını paylaştık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" sözlerini kullandı.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise; “Taziye ziyareti dolayısı ile TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya ve beraberindeki Başkan Ahmet Uzun’a teşekkür etti.”