TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, elim bir trafik kazası sonucu 21 yaşında yaşamını yitiren İlayda Kaim’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.



Vakfıkebir İlçesi esnaflarından Kaim Çiçekçilik sahibi Züleyha ile Veysel Kaim’in 21 yaşındaki kızları İlayda Kaim, 4 Nisan 2020 tarihinde Trabzon da özel bir araçla arkadaşları ile gezerken aracın 10 metre yükseklikten düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmış ve hastane kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İlayda Kaim yapılan bütün tedavilere rağmen kurtarılamayarak 27 Mayıs 2020 tarihinde hayata veda etmişti. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaşanan pandemi dolayısı ile cenazeye katılamayan Vakfıkebir’li hemşerimiz TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, merhume İlayda Kaim’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulunarak acılarını paylaştı.
Taziye ziyaretine TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın yanı sıra Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun da katılarak başsağlığı dileklerinde bulundular.