MHP Vakfıkebir İlçe Kongresi sonrasında oluşturulan yeni yönetim, İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret ederek Trabzonspor’un yeni sezon formasını hediye ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe teşkilatı ilçe kongresinin ardından ziyaretlerine devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilçe Kaymakamı Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret ederek üzerinde kaymakam bey’in isminin yazılı olduğu Trabzonspor’un yeni sezon formasını hediye ettiler.

MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakam Mesut Yakuta’yı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Mesut Yakuta, güven tazeleyen Orhan Burhan Baltürk ve yeni yönetime giren kişilere görevlerinde başarılar diledi. Kaymakam Yakuta, "Geçtiğimiz günlerde olağan kongrelerini yaparak Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir ilçe başkanlığına seçilen Orhan Burhan Baltürk ve bir kısım yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilçe başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliklerine seçilen kardeşlerimize görevlerinin hayırlı uğurlu olması dileklerimizi ileterek başarılar diledik. Konuklarımla ilçemizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür eder, Mevlam’dan muvaffakıyetler niyaz ederim." dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.