Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.



MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Orhan Burhan Baltürk mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başı Rahmet ortası bereket, sonu mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Türk Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir. Milletimiz çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara el uzatmakla kalmayıp, dünyanın değişik yerlerinde de sıkıntı içerisinde bulunan insanları unutmamış yardıma muhtaç olan her insanın yardımına koşmuştur. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere,  kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine de daha özenle kucak açalım.”
Bu düşüncelerle; “İlçe Teşkilat yöneticisi ve partili arkadaşlarımın, Vakfıkebir’li hemşerilerimizin, Aziz Milletimizin ve Türk-İslam alemi´nin  Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini Yüce Allah´dan niyaz ediyorum dedi.”