Vakfıkebir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve yönetimini makamında ağırladı. Kendisini ziyarete gelen Milliyetçi Hareket Partisi Vakfıkebir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Balta, yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Muhammet Balta, “Vakfıkebir’de yaşayan vatanımızı ve bayrağımızı seven bütün insanlarımızla el ele gönül gönüle yürüyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde 46 mahallemize eşit şekilde hizmet götürme çabası içerisindeyiz. Vakfıkebir ve Vakfıkebirli hemşehrilerimizin faydalanabileceği yeni projelerimiz üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bu projelerimizi kısa sürede hayata geçireceğiz.” Yapılan ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Balta, MHP Kadın Kolları Başkanı Yayla ve beraberindeki heyete çalışmalar ve kadınlara yönelik gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek çalışmalar hakkında karşılıklı sohbet ettiler.

MHP kadın Kolları Başkanı Havva Yayla ise, bugüne kadar yapılan hizmetlerin göz ardı edilemeyeceğini belirterek, Vakfıkebir ve Vakfıkebirliler için kalıcı hizmetler üreten ve halkı belediye hizmetleri ile buluşturan Belediye Başkanı Muhammet Balta ve ekibini kutladı. MHP Kadın Kolları Başkanı Yayla, Vakfıkebir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Muhammet Balta’ya teşekkür etti.