Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan, 25. ve 26. Dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında kendisine, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Belediye Meclisi Üyesi Havva Kurt, AK Parti Trabzon Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdulhamit Öztaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alp, Merve Uzun, AK Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nebahat Albayrak ve Mehmet Bayraktar eşlik ettiler.  Ayşe Sula Köseoğlu'na yeni görevi dolayısıyla Başkan Muhammet Balta ve Vakfıkebir Belediye Meclisi Üyesi Havva Kurt tarafından çiçek vererek bir kez daha hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ayşe Sula Köseoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan, 25. ve 26. Dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, gerek kişiliği gerekse yaptığı hizmetlerle her zaman bizleri gururlandırmış çok değerli bir Belediye Başkanımızdır. Kendisine gösterdiği ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür ediyorum” diye konuştu