CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yapılan etkinlik ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; CHP Vakfıkebir ilçe başkanlığı olarak ilçemizin Rıdvanlı Mahallesinde “SAĞLIKLI DİŞLER, MUTLU GÜLÜŞLER” sosyal projesi kapsamında CHP İlçe Başkan Yardımcımız Dt. İsmail Alp tarafından dar gelirli ailelerin çocuklarının ağız ve diş sağlığı taramasını yaptık.

Başkan Keskin, “CHP Vakfıkebir İlçe başkanlığı olarak toplumun farklı kesimlerine yönelik sosyal proje kapsamında dokunuşlarda bulunmayı görevimiz biliyoruz. Bu bağlamda da geçmişte çeşitli çalışmalar yaptık. Ama çocuklarımız için bir şeyler yapabilmek mutluluğun en büyüğü. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, umudumuz. Bizim için çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir dedi.”

Başkan Keskin, “Çocuklar Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle;  Geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığıdırlar. Yönetim kurulu olarak çocuklarımıza yönelik ne yapabiliriz konusunda yaptığımız istişarede Ağız ve Diş sağlığının genel sağlık açısından önemini de dikkate alarak, Rıdvanlı Mahallesi’ni pilot mahalle seçtik. “Sağlıklı Dişler, Mutlu Gülüşler“ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına bu anlamda bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Şunu samimiyetle belirtmek isterim ki ne benim, ne de arkadaşlarımın buradan siyasi bir yarar elde etme amacımız yok. Amacımız çocuklarımızın sağlığıdır dedi.”

Başkan Keskin, “İlçe Başkan Yardımcımız Diş Hekimi İsmail ALP çocuklarımıza karşı çok duyarlı bir kardeşimiz. Bu hizmeti farklı mahallelerde de sürdürmek istiyor. Kendisine duyarlılığı için teşekkür ediyorum dedi.”