Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nde en çok ilgi gösterilen stantlardan biri de Kebir oldu.







18-21 Haziran tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nde Kebir firmasına yoğun ilgi gösterildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, eski bakanlardan İsmet Yılmaz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl, siyasiler, bürokratlar, iş dünyasından ve spor camiasından önemli isimler standı ziyaret etti.





Ziyaretçilerin ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kebir Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, ‘’Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti olan Ankara gibi önemli bir şehirde, geleneksel bir hale gelen Trabzon Günleri’nde olmak bizleri mutlu etti. Trabzon öylesine büyük bir şehirdir ki sadece Türkiye’de değil dünyanın neresine gitseniz, hemşehrileriyle bu kadar birlik olabilir. Gittiği her ortamda da uyum sağlayabilir. Dört gün boyunca burada kıymetli hemşehrilerimizin ve şehrimizi merak eden Ankara’da yaşayan vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Trabzon tarafından başlatılan bu geleneğin her yıl daha genişleyerek tekrarlanması çok güzel bir olay. Kebir ailesi olarak bizde Türkiye’nin her noktasında lezzetlerimizi onlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Standımıza gelen tüm hemşehrilerimize siyasetçilerimize, bürokratlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Standı ziyaret eden Trabzonlu ve diğer şehirlerden gelen siyasetçiler ve bürokratlarda Kebir’in tüm Türkiye’de aranan bir lezzet ve her şehirde kolayca ulaşılabilir olmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken Trabzon’dan doğup tüm Türkiye’ye ulaşan ve hatta ülke sınırlarını da aşan Kebir markasını bu günlere getiren başta yönetim kurulu olmak üzere tüm Kebir ailesine teşekkürlerini ilettiler.