Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, İlçe Gençlik Merkezini ziyaret ederek Gençlik Merkezi'nde devam eden kurslarla ilgili bilgiler aldı.



Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta; İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılan görsel ve sanatsal kursları ziyaret etti. Kursiyer öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Yakuta; çalışmalar hakkında Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Birol Yüksek'ten bilgiler aldı.
Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu verdiği bilgide; Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ile Gitar, Keman, Bağlama, Kemence, Piyano, Tiyatro, Diksiyon, Halk Oyunları, Engelli Eğitimi, Resim, Kız ve Erkek Kur’an Kursu, El Sanatları, Tekvando, Karate dallarında açılan kurslara 250 gencinin devam ettiğini belirtti. Turupcu, "Gençlik Merkezi olarak gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif kurslarımız ile gezilerimiz devam etmektedir." dedi.
İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Gençlik Merkezi'nin Vakfıkebir'deki gençlerin kendilerini geliştirmeleri için bir fırsat olduğunu vurgulayarak, "Gençlik Merkezinin yapmış olduğu faaliyetleri önemsiyor ve destekliyoruz. Burada açılan kurslar ile bir taraftan gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak dururken bir taraftan da kendilerini geliştiriyorlar." diye konuştu.