Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sağlam, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Topaloğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Çobanoğlu’nu ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Vakfıkebir ilçe Kaymakam Mesut Yakuta’dan Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaret. Vakfıkebir ilçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, ''Sivil Toplum kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisindeyiz. STK’ları önemsiyoruz. Onlar bizlerin vazgeçilmezidirler. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelerek ilçemiz adına yapılması gereken yatırımlar konusunda fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın Vakfıkebir Kaymakamlığı olarak her zaman yanlarındayız ve elimizden gelen desteği sağlayacağız. Toplumumuzda, hemen her alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımız, faaliyet ve etkinliklerle gerek vatandaşlarımızın bilinçlenmesinde, gerekse Devletimizin atacağı adımlarda gerçekleştirdikleri işbirliği ile hayatımıza çok önemli katkılar sağlamaktadır. “dedi.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette STK Başkanları, Kaymakam Yakuta’nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine ihtiyaç duyulduğu durumda her zaman devletimizin yanında hazır olduklarını belirttiler.