Vakfıkebir İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Vakfıkebir'in 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında devam eden Kurumlar arası 35 yaş üstü Kaymakamlık Veteranlar Futsal Turnuvasında bir ilk yaşandı ve ilçe Kaymakamı Mesut Yakuta Forma Hediye etti.



Vakfıkebir'in 100. Yılı Kutlama etkinlikleri kapsamında Kurumlar arası 35 yaş üstü Kaymakamlık Veteranlar Futsal Turnuvası 21 takımın katılımı ile 09 Nisan 2018 Pazartesi günü Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda başlamıştı. 4 gruptan oluşan takımların müsabakaları çekişmeli maçların yaşanmasına ve çok sayıda vatandaşında heyecanla bu müsabakaları izlemesine vesile oluyor. Turnuva 02 Mayıs 2018 çarşamba günü oynanan grup maçlarının ardından çeyrek final maçları ile devam ediyor. Turnuvanın başlama vuruşu ile birlikte çeyrek final maçlarına kadar oynanan grup maçlarını takip eden ve ilçe halkını bilgilendirmede üslendiği görev ile turnuvayı başladığından buyana kadar her maçını takip edip izleyen tek gazeteci olması münasebetiyle gazetemiz haber müdürü Sadık Aydın'a üzerinde ismi yazılı Trabzonspor Forması İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta tarafından hediye edildi.
"KAYMAKAM BEY'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Gazetemizin Haber Müdürü Sadık Aydın ise yaptığı açıklamada, "İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut Yakuta Bey'in bu nazik davranışları beni ve dolayısı ile gazetemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımızı onure etmiştir. Biz bu turnuvaya katılan tüm takımların ilçemizin tanıtımı için Fair Play ruhu ile mücadele ettiklerini herkese duyurmak açısından tüm maçları yakinen takip ederek tüm ilçe halkını bilgilendirmek,  bizimde bu turnuvaya bir katkımız olması açısından tarafsızlık ilkesi ile haber yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bana hediye edilen bu formayı tüm mesai arkadaşlarım adına aldım. Sayın Kaymakamımıza bu hoşgörülü nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu hediye bizleri daha çok motive ederek işimizi daha şevkle yapmamıza vesile olmuştur dedi."
"YEREL BASINIMIZI ÖNEMSİYORUZ. BASIN BİZLERİN GÖZÜ KULAĞIDIR."
Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ise, "09 Nisan 2018 Pazartesi günü Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda başlayan Futsal Turnuvamız tüm hızıyla ve güzellikleri ile devam etmektedir. Grup maçlarının oynandığı süre içerisinde hiç bir olayın çıkmaması bu işin ne kadar özenle ve bilinçli bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.  Bizlerinde ne kadar doğru bir kadar verdiğimizi gösteriyor. Turnuva başladığından bu yana tüm grup maçlarını takip edip ilçe halkını bilgilendiren Büyükliman Postası Gazetesi Haber Müdürü Sadık Aydın'a çam sakızı çoban armağanı olarak isminin yazılı olduğu Trabzonspor formasını hediye ettik. İlçede yapılan bu güzel etkinliği hiç maç kaçırmadan talip eden tek basın mensubu olması vesilesi ile bu hediyeyi kendisine verdik. Bu diğer gazeteci arkadaşlarımızı da bu tür etkinlikleri takip etmelerine vesile olacaktır. Yerel Basınımızı önemsiyoruz. Basın bizlerin gözü kulağıdır. Bu vesile ile tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca Turnuvaya Katılan tüm takımlarımıza centilmence mücadele ettikleri için teşekkür ediyorum. Turnuva komitesini de kutluyorum." Dedi.