Trabzon da yapılan Okul Sporları müsabakalarında dart müsabakalarında Trabzon İl Birinci ve masa tenisi müsabakalarında İl ikincisi olan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan da tebrik ederek bölge yarışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın ile birlikte Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyareti sırasında İlde başarı sağlayan dart ve masa tenisi sporcularını da başarılarından dolayı kutlayarak bundan sonraki müsabakalarda başarı dileklerinde bulunarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Deniz, Müdür Yardımcıları Emin Şen ve Barış İçöz, Beden Eğitimi Öğretmeni Selahattin Bayraktar da misafirlere ziyaretleri sırasında eşlik ettiler.

“SAYIN KAYMAKAMIMIZIN NAZİK ZİYERETLERİ BİZLERİ ONURE ETMİŞTİR”

Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayrettin Deniz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Hacı Arslan Uzan bey ve İlçe milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Altın’ın ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları müsabakalarında okulumuz öğrencileri dart ve masa tenisinde başarı sağlamışlardır. Trabzon da düzenlenen okul sporları müsabakalarında 26 okul arasında Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Dart takımı İl Birincisi olmuştur. Rize İlinde yapılacak olan bölge yarışmalarında Trabzon ilini biz temsil edeceğiz. Yine Trabzon da Okul sporları müsabakalarında 43 takımın katıldığı masa tenisi müsabakaları sonucu Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi masa tenisi takımımız İl ikincisi olarak kupa ve madalyalarını aldılar. Bugün ise sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret ederek hem bizleri hem de başarı sağlayan sporcularımızı ve beden eğitimi öğretmenimizi onure etmiştir. Bu başarıda emek harcayan sporcularımızı, beden eğitimi öğretmenimizi ve ayrıca emeği geçenleri kutluyor teşekkür ediyorum dedi.”