Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan beraberinde Kaymakam Adayı Muhammet Furkan Bektaş ile birlikte Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesine giderek alt yapı ve elektrik yapım işlerine ilişkin Organize Sanayi Müdürü Duygu Sağlam' dan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

"3 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK"

Vakfıkebir OSB’nin ilçe için büyük bir hayal olduğunu şimdi ise bu hayalin gerçekleşeceğini belirten Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, “İlçemiz için büyük önem taşıyan bu yatırımın gerçekleşmesi uzun bir süreç aldı. Bugüne gelmek kolay olmadı. Bizim için büyük bir hayaldi. Artık hayal gerçek haline geldi. OSB’nin 1-2 yıl içerisinde faaliyete geçeceğini düşünüyorum. Altyapı yapılırken tahsis yapacağımız iş adamlarımız da fabrikalarını yavaş yavaş kuracak. Yol bittiğinde inşallah fabrikalarda hazır olacak. Bu bölgede 2.500 ile 3.000 kişi istihdam edilecek. Bu bölge için işsizliğin çözümü için büyük bir katkı sağlayacak” dedi.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ 2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

OSB Müdürü Duygu Sağlan, Kaymakam Uzan’a alt yapı ve elektrik yapım işlerine ilişkin ve bu güne kadar yapılan çalışmalarda gelinen noktayı anlattı.