Karadeniz Kardeşler Şirketi (Kebir Süt) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz’in kızı Tuğçe Karadeniz, Vakfıkebir’de yıllardır Diş Hekimi olarak görev yapan Ali Sivri’nin oğlu, Mehmet Akif Sivri ile dünya evine girdi.


 
Trabzon’da bir dünya markası Kebir Süt’ün de içerisinde yer aldığı Karadeniz Kardeşler Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Karadeniz kızını evlendirdi. Zehra - Cemil Karadeniz çiftinin kızları Tuğçe ile Reyhan ve Vakfıkebir’de yıllardır Diş Hekimi olarak görev yapan Ali Sivri çiftinin oğulları Mehmet Akif, Beşikdüzü Aşiyan Bahçe’de yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler. Düğün töreninde çiftin nikahını Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptılar. Genç çifti, aileleri ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetlide yalnız bırakmadı.
Büyükliman Postası Gazetesi ve Matbaası olarak genç çiftlerin evlilikle noktaladıkları bu mutlu beraberliklerinin kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz.