Trabzon biz bize sahne sanatları ve İzmir kanserle mücadeleyi destekleme derneği işbirliği ile ortak yürütülen; kanserde erken teşhisin önemini vurgulayan tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.



Trabzon biz bize sahne sanatları ve İzmir kanserle mücadeleyi destekleme derneği işbirliği ile ortak yürütülen; kanserde erken teşhisin önemini vurgulayan tiyatronun yazarlığını Songül Konak Değermencioğlu ile Ahmet Faruk Taş yaptı. Tiyatro oyunu Vakfıkebir Fen Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Oyun öncesi Vakfıkebir Halk Sağlığı doktoru Hadi Sefa Yılmaz tarafından kanser hakkında sunum yaparak izleyicileri KETEM merkezleri konusunda bilgilendirdi. Tiyatro gösterimi izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi ve hem düşündürdü hem güldürdü.
Tiyatro oyuncuları, Katkılarından dolayı ilçe kaymakamına, belediye başkanına ve Vakfıkebir’in ileri gelen esnaflarına teşekkür ettiler.
Tiyatro Oyununun Genel sanat yönetmenliğini: Ersoy Temelli yaparken, Sosyal sorumluluk projesi olarak önümüzdeki ayda Türkiye turnesi için hazırlık yaptıklarını belirtti.
Tiyatro Oyuncuları: Ahmet Burak HAYDARI, Makbule TUNCER, Songül KONAK DEĞERMENCIOGLU, Ersoy TEMELLİ, Yasemin DİBİÇ, Önder KOÇ, Şimal BAYRAM