Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Hasan Topaloğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Gazetemizi ziyaret ederek YAZI İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler. STK Başkanları Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Bahadır ve yöneticileri tarafından ilçede başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulundular.

“MARKA KENT TRABZON VE TRABZONSPOR’UMUZ HAYALİMİZDİR DEDİK”

STK temsilcileri adına açıklamada bulunan Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, “Yöneticiler, bizler ve taraftarlarımız şampiyonluk parolası ile yola çıkarken Marka Kent Trabzon ve Trabzonspor’umuz hayalimizdir dedik. Çok kıymetli yöneticilerimiz bizlere bir hayal tasvir etti. Şehirleri marka kent yapabilen parametrelerden, etkenlerden biri de Türkiye’de o şehirlerin futbol takımlarıdır. Bizim marka değerimiz de, gözbebeğimiz de Trabzonspor’umuzdur. Artık bu kentin üzerindeki toprağı silkinip üzerimizden atmamızın vakti geldi. Biz buna şehir olarak da ilçe olarak da varız ve hazırız dedik. 1967 yılında ilk adımı atan değerli büyüklerimiz başta olmak üzere ilk başkanımız merhum Sayın Ali Osman Ulusoy Başkanımıza, Trabzonspor’la özdeşleşen ve Türk futbolunun duayenlerinden olan merhum Özkan Sümer’e, malzemecisinden kulüp başkanına kadar bugün aramızda olmayan herkese Allah’tan rahmet ediyoruz. İlk kulüp başkanımız merhum Sayın Ali Osman Ulusoy’dan bugünkü mevcut başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu’na kadar görev yapan 17 başkanımıza da Trabzonspor’umuza verdikleri emeklerden ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.”

“BU KAMPANYA’YA DESTEK VERİN!”

Bizler STK temsilcileri olarak bu gün Vakfıkebir taraftarlar derneği ile birlikte ilçenin tüm hücreleri, taraftarları, hanımefendiler ve gençlerle beraber Trabzonspor’umuza sahip çıkma zamanı! Bizi her şehirde, tüm dünyada başarı ile temsil eden, gururlandıran, onunla hayat bulan ve bizi onurlandıran Trabzonspor’umuza görevimizi yerine getirme zamanı geldi. İş adamları, esnaflarımız, gençler, ev hanımları, bütün taraftarlarımız. Her birimizin farkındalıkla Bordo Mavi renklerine gönül verdiğimiz Trabzonspor’umuza, Trabzon ruhuna uygun bir şekilde el ele tutuşarak, gönül gönüle vererek, takımımıza sahip çıkma zamanıdır. Bu doğrultuda Vakfıkebir ilçemizi bayraklarla süsleyecek olan Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneğine katkıda bulunmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Bizler Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’umuzun renklerini taşıdığı bayrakların yapılması için gereken desteği sunduk. Bu kampanyaya herkesin katılmasını bekliyoruz. Bu kampanyayı başlatan dernek başkanımız Sayın Hasan Bahadır’a ve yönetici arkadaşlarına teşekkür ediyoruz dediler.