Vakfıkebir Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı Vakfıkebir Öğretmenevinde dernek üyelerinin katılımları ile 30 Ocak 2022 Pazar günü gerçekleştirildi. Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğinin 6. olağan genel kurulu Trabzon ili Vakfıkebir ilçesinde geniş bir katılımla yapıldı. Genel kurula Trabzon ili Vakfıkebir, Ortahisar, Düzköy, Yomra, Araklı, Sürmene, Hayrat, Çaykara ilçeleri ve Rize ili merkez, Kalkandere, Çayeli ilçelerinde ikamet eden akraba ve üyeler katılım gösterdi. Yapılan genel kurul neticesinde dönem başkanlığının her yıl bir ilçe tarafından yürütülmesi karara bağlandı. Bu karar doğrultusunda dönem başkanlığı Vakfıkebir ilçesinden Düzköy ilçesine geçerken; Vakfıkebir ilçesi adına dönem başkanlığını yürüten Nevzat Kamiloğlu görevi Düzköy ilçesindeki üye ve akrabalarını temsilen Veli Demirci'ye teslim etmiş oldu.

“YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Görevi devreden Başkan Nevzat Kamiloğlu yaptığı selamlama konuşmasında; Görevde bulunduğu 3 yıllık süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini söyledi. Nevzat Kamiloğlu, "Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bizden önce görev yapan tüm yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese de teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremiz içerisinde tam bir birliktelik içinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde derneğimizin kurulduğu günden bu yana daha iyi bir yere gelmesini sağlamak için mücadele ettik. Bu süreç içerisinde Covit-19 gibi büyük bir salgınla mücadele etmek zorunda kaldık. Bu yüzden yapmak istediğimiz birçok faaliyetimizi gerçekleştiremedik. Görevimiz süresince derneğimize hiçbir zaman siyaset bulaştırmadık. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduk. Derneğimizi tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde, siyasetin hep dışında tutuk. Bizden sonrada görev alacak arkadaşlarımızın aynı şekilde davranacağına inanıyor ve görevi teslim ettiğimiz arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağız. Veli kardeşimizin başkanlığında oluşan yönetim kurulu arkadaşlarımızın başarılı çalışmalar yapacaklarına da gönülden inanıyorum. Kongremizin camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“BİZ GÜÇLÜ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yeni Başkan Veli Demirci yaptığı teşekkür konuşmasında; Değerli Kamiloğlu ailesi, bugüne kadar derneğimize hizmet eden başkan ve yönetim kurullarımıza teşekkür ederim. Biz güçlü ve büyük bir sülaleyiz. Derneğimizi daha iyi yerlere getirmek, birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını söyledi. Başkan Demirci, şunları söyledi: “Öncelikle bu güne kadar derneğimizde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu onurlu görevi daha iyi yerlere taşımak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri bu göreve layık gören dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede derneğimiz siyasi oluşumların dışında olacaktır. Bugün Kamiloğlu Derneği olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerle çok iyi bir konumdayız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi."

Veli Demirci Başkanlığında yeni oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor. Veli Demirci (Düzköy), Murat Kamiloğlu (Rize/Kalkandere), Şaban Keskin (Of), Orhan Yılmaz (Akçaabat), Ersan Kayhan (Vakfıkebir), Zekeriya Vural (Araklı), Mustafa Kamiloğlu (Yomra)

Denetleme Kurulu; 1-Barış Kamiloğlu (Akçaabat), 2-Fuat Kamiloğlu (Vakfıkebir), 3-Levent Kamiloğlu (Vakfıkebir)