Vakfıkebir İlçesinde göreve başladığı günden buyana başarılı çalışmalarından dolayı Müdür Ergüven’e tebriklerini sunarak teşekkür eden Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu nezaket ziyaretinde şunları söyledi; “Biz bu ilçede gazeteci olarak her zaman olduğu gibi yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, halkımız ile her zaman sıcak ilişkiler içerisinde olmaya çalıştık. Kamu yararını gözeterek görevimizi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Tabi ki halkımızı da bilgilendirmek konusunda görevimizi en güzel şekilde şeffaf ve tarafsız olarak yapmaya gayret ediyoruz. Sizden önce de emniyet ile güzel ve sıcak ilişkilerimiz vardı, siz göreve başladıktan sonra da bu sıcak ilişkiler daha da yukarılara çıktı. İlçemizdeki görev süreniz içerisinde halkımızın ve esnaflarımızın asayiş sorunlarının çözülmesinde mükemmel bir şekilde çalışma örneği göstererek başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bu yaptığınız özverili ve başarılı çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin bu başarılı çalışmaları sayesinde bizlerde görevlerimizi huzurlu ve güvenli bir şekilde yerine getiriyoruz” dedi.

“HALKIN, HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven ise yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu nezaket ziyaretiniz bizleri mutlu etmiştir. Emniyet ve basın mensupları kamu görevi yapıyorlar, basın mensuplarımızın vatandaşlarımızı doğru bilgilendirmesi çok önemlidir. Bu konuda biz yasal çerçeve içerisinde ne gerekiyorsa yaparız. Buradaki tüm arkadaşlarımız ile birlikte, sivil toplum kuruluşları ile birlikte en iyi şekilde Vakfıkebir halkına güvenlik hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Şu an için bu koltuğun ve makamın sahibi bizleriz. Bu koltuk da bu makamlarda gelip geçicidir. Görev yaptığımız her yer bizim için kutsaldır. Devletimiz bizi nerede görevlendirirse orada hizmet yaparız” dedi.

“VAKFIKEBİR’İN HUZURU VE GÜVENİ İÇİN GAYRETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Erdal Ergüven, "Görev kutsaldır, Bayrağımın sallandığı her yerde seve seve görevimi yaparım. Ben de Anadolu çocuğu olduğum için Vakfıkebir bana daha da sıcakkanlı geldi. Vakfıkebir’lilerin ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile siz sevgili Vakfıkebir’li hemşehrilerimize hizmet etmek, sizlerin de destekleri ile emniyet hizmetlerinin herkes tarafından ulaşılabilir olmasını sağlamak için görevimizin başındayız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile her bir bireyin güvenliği ve huzuru için personelim ile birlikte her türlü öneri ve istekleri titizlikle değerlendirerek vatandaşlarımızın asayiş ve güvenliğine katılımcı olmalarını sağlıyoruz. Yapacağımız görev esnasında halkımızın, basın yayın ve sivil toplum kuruluşlarımız ile diğer kamu kurumlarının desteği bizler için çok önemlidir. Hizmet etmek benim ve meslektaşlarımın görevidir. Vakfıkebir’in huzuru ve güveni için gayretle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.