10 Ocak Gazeteciler günü dolayısı ile Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli Müdürü Mehmet Kahve’cinin organize ettiği kahvaltıya bölgede gazetecilik yapan basın mensupları katıldı.



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen kahvaltı programına Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, Şube Müdürü Osman İskender, Okul Müdürü Mehmet Kahveci, Müdür Yardımcıları Coşkun Yıldız ve Sinan Cahit Doğan ile Büyükliman Bölgesinde görev yapan basın mensupları katıldılar.
“TOPLUMUN AYDINLANMASINDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMEKTESİNİZ”
10 Ocak Gazeteciler günü dolayısı ile bölgede görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızla bir kahvaltı programı organize ederek bir arada olmak istediklerini söyleyen okul müdürü Mehmet Kahveci sözlerine şöyle devam etti. Toplumda gazetecilerin saygın bir noktada olduğuna dikkat çeken Kahveci, "Toplumun aydınlanmasında önemli görevler yapan siz değerli basın mensuplarını kurumumuzda ağırlamak bizim için bir onurdur. Kurumumuza bugüne kadar gerek haber noktasında gerekse diğer konularda desteğini esirgemeyen sizlere teşekkür ediyoruz. Ayrıca bölgemizin tanıtımına yaptığınız katkılarda tartışılmaz bir gerçektir. Sizleri ve bölgemizde görev yapan tüm basın mensuplarımızın gününü kutluyorum" dedi.
“EĞİTİM ÇALIŞMALARININ VE PROJELERİNİN TANITIMINA YAPTIĞINIZ KATKILAR TARTIŞILMAZ”
Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi. Değeri Basın Mensuplarımız; “Gazetecilik mesleği kamuoyunu aydınlatma, haberdar etme ve onun yararına hizmet etme amacıdır. Basın; fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en yılmaz savunucusudur. Eğitim çalışmalarının ve projelerin kamuoyuna aktarılmasında ve bilgilendirilmesinde yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Müdürlüğümüz çalışmalarına desteğinizin süreceğine yürekten inanmaktayım. Böylesi önemli bir misyonu üstlenen, tarafsız haber yapan ve basın meslek ilkelerine bağlı hareket eden tüm basın mensuplarımızın; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.” Dedi.