Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert Oğuztarhan ve beraberindekiler babalar günü dolayısı ile ilçedeki şehitlerin babalarını unutmayarak evlerinde ziyaret ettiler. Babalar Günü dolayısıyla kahraman şehitlerin kıymetli babalarını ve ailelerini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyaretlerde şehit babaları ile sohbet eden Ütğm. Oğuztarhan, kahraman şehitlerin kıymetli emanetleri olan babalarının Babalar Gününü kutladı. Şehitlerin kardeş ve akraba çocuklarıyla da yakından ilgilendi. İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mert  Oğuztarhan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“ŞEHİT AİLELERİMİZ BİZE EMANETTİR”

Şehitlerin vatan uğruna yaptığı fedakarlığı asla unutmayacaklarını söyleyen J. Ütğm. Mert Oğuztarhan, “Babalar Günü dolayısıyla bugün bin bir emekle yetiştirdikleri ciğerparelerini aziz vatanımızın bekası ve şanlı bayrağımız için feda eden kahraman şehitlerimizin kıymetli babalarını ziyaret ettik.

Bizler bugün bu cennet vatan üzerinde özgürce yaşıyor ve bayrağımızı dalgalandırabiliyorsak bunu şehitlerimize ve onları yetiştiren analara ve babalara borçluyuz. Babalar Günü'nde ciğerparesini koklayamamanın hüznünü yaşayan yüreği yaralı şehit annelerimizi ve babalarını ziyaret ederek onların nazarında tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutlamak istedik. Şehit ailelerimiz bize emanettir. Devletimiz, milletimiz her zaman yanlarındadır. Şanlı Bayrağımız semalardan inmesin, Ezanı Muhammed’i dinmesin, vatan bölünmesin, millet ve devlet ilelebet payidar olsun diyerek en büyük varlıkları canlarını bu değerler uğruna toprağa veren ve şehadete erişen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, makamları cennet olsun” ifadelerinde bulundu.

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI