Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri köy gezileri düzenleyerek yaşlılarımıza moral ve motivasyonolması amacı ile örnek bir çalışmaya imza attılar. 


Vakfıkebir jandarma yaşlı vatandaşları unutmadı. Jandarma ekipleri ziyaret ettikleri yaşlılarla bir süre sohbet ederek ihtiyaç ve sorunları noktasında fikir alışverişinde bulundular. Jandarmanın Asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.

Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yaşlılarımız ziyaret edilerek  ‘’Jandarma Teşkilatının her zaman ve her yerde kıymetli büyüklerimizin yanında olduğu ve yalnız olmadıkları’’ vurgulanmıştır.  Yaşlılarımız ziyaretlerimiz dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirmiş, hayırlı görevler dileklerinde bulunmuşlardır. Yaşlı ve ihtiyacı olan büyüklerimize ziyaretler bizleri son derece mutlu ediyor. Yaşlıların her zaman baş ütünde yeri olduğunu belirten jandarma ekipleri, büyüklerin huzur ve mutluluğu için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirttiler. Ziyaretler yaşlıların moral ve motivasyonunu artırırken, yalnız olmadıklarını hissettirmek ayrıca yüzlerine yansıyan tebessümü görmek bizleri çok daha mutlu etmiştir dediler. 

Jandarmanın ziyaretinden memnun kalan vatandaşlar, “Allah devlete zeval vermesin” dediler.