Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı görevini başarılı bir şekilde 4 yıldır sürdüren J. Kd. Bçvş. Serdar Ceylan’ın görev süresinin sona ermesi dolayısı ile tayini çıktı. Akçaabat ilçesinde de 1 yıl gibi bir süre görev yapan Jandarma Bçvş. Ceylan, Büyükliman Postası Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile vedalaştı.

J. Kd. Bçvş. Serdar Ceylan,  “Vatanımızın güvenliği, vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz demeden var gücümüzle Şalpazarı ilçemiz için çalıştık. Bizlere verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olduk. Halkımızın sorunlarını dinleyip, yerinde müdahale ettik. Bu süre zarfında bizlere her zaman destek olan İlçe yöneticilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şalpazarı ilçemizde hiçbir sorun yaşamadım. Bizler ilçe halkını sevdik, onlarda bizleri sevdiler. Aynı kararlılıkla görevimizi Balıkesir de sürdüreceğiz” diye konuştu.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise J. Kd. Bçvş. Serdar Ceylan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.  Kamburoğlu, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanlığından Balıkesir ili Edremit İlçesi Altınoluk Jandarma Komutanlığına tayini çıkan J. Kd. Bçvş. Serdar Ceylan’a yeni görev yerinde başarılar diledi.