Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı, çocukların güvenli bir ortamda eğitim öğretim hayatlarına devam etmelerini sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.



Çocukların önleyici hizmetlere yönelik farkındalıklarının arttırılmasını sağlamak amacıyla Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri sorumluluk bölgesinde bulunan okullara ziyaretler gerçekleştirildi.
Önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında; sistematik bir şekilde çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması, suça sürüklenmelerinin veya kaybolmalarının önlenmesi, çocuklarımızın bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları amacıyla Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim ekipleri sorumluluk bölgesinde bulunan okullar ziyaret edilerek, farkındalık oluşturmak maksadıyla çeşitli etkinlikler düzenlediler.
Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak, azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir denildi.