Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bölge Grup Amiri Alaattin Sandıkçı ile Vakfıkebir Grubu İtfaiye Eri Lütfü Çivelek ve Şeker Yıldız, İtfaiye Haftası dolayısıyla Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Bayram Tanrıverdi’yi makamında ziyaret ettiler.

Gece gündüz çalışarak Bölge insanımızın canını ve malını koruyan itfaiye teşkilatının Büyükşehir Belediyesi’nin yüz akı olduğunu söyleyen Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Bayram Tanrıverdi, “Fedakarca yaptığınız çalışmalar göğsümüzü kabartıyor. Sizinle gurur duyuyoruz. Biz de teşkilatımızın daha da güçlenmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Ali Bayram Tanrıverdi; "Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatımız bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla çalışmaktadırlar. Gece gündüz demeden hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği için büyük fedakârlık ve özveriyle çalışan İtfaiye Teşkilatı'mızın İtfaiye Haftası'nı kutluyorum. Belediyemiz İtfaiye Teşkilatının modern araç ve ekipmanıyla, gayretli personeliyle bu başarılarının artarak devam edeceğine gönülden inanıyor,  çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.”