İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yönetim kurulu üyeleri Çarşıbaşı ve Beşikdüzü İYİ Parti ilçe başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce ilçe kongrelerini tamamlayan Çarşıbaşı İYİ Parti İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı ve Beşikdüzü İYİ Parti İlçe Başkanı Serkan Dübüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

İSTEK VE COŞKUNUN OLDUĞU YERDE BAŞARI DA MUTLAKTIR

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi. Başkan Beşli, Çarşıbaşı ve Beşikdüzü ilçe başkanlarımız kongrelerini tamamlayarak çalışmalarına aynı kararlılık ve azimle devam ediyorlar. Kongreler sonrası Pandemi dolayısı ile bizlerde kendilerine hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirememiştik. Bugün bir fırsat bularak kendilerine hayırlı olsun ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her iki başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi. Başkan Alpaslan Beşli yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı. İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi il il, ilçe ilçe esnafları tek tek dolaşarak sorunları kamuoyu ile paylaştığına dikkat çeken Başkan Beşli, “Bizler gibi diğer ilçelerimizde de aynı çalışmaları görmek bizleri çok mutlu etti. İstek ve coşkunun olduğu yerde başarı da mutlaktır” dedi.

Başkan Alpaslan Beşli, İyi Parti ilçe başkanları olarak; Genel gündem, gelişmeler ve stratejik konularda istişarede bulunduk. Pandemi süresinde hükümetin ekonomik olarak vatandaşın yanında olmadığını, Esnafımıza söz verilen faizsiz kredilerin maalesef olmadığını, Esnaf ve sanayicilerimizin bu süreçte çok zor durumda olduklarını gördük. Tek adam rejiminde iktidarın muhalefetlere karşı gerek fiziksel, gerekse de psikolojik algı yöntemleriyle müdahil olduğunu, tahammülsüzlük gösterdiğine şahit olduk. İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanım, Türkiye’nin acilen güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmesini, Türkiye’nin normalleşmesini, kuvvetler ayrılığına dayalı Demokratik bir yönetime geçilmesini söylemektedir. Akp İktidarı Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde gerek ekonomik olarak, gerekse de dış siyaset olarak iyi bir yönetim göstermemektedir. Dolayısıyla bir erken seçime gideceklerini düşünmekteyiz. Bizler ilçe başkanları olarak, Birlik ve beraberlik içerisinde, olası bir erken seçime hazırlanıyoruz. Üye sayılarımızı artırıyoruz. Türkiye’miz için Büyükliman için her daim yapıcı muhalefet, sorunlar ve çözüm önerileri için çok çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun’ ’dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden İyi Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, Vakfıkebir ilçemizde üye kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Beşli, “Üyelik kayıtlarına teveccüh çok büyük. İnşallah bu durum katlayarak devam edecek. Önümüzdeki süreçte önemli kampanyalarla partimizi büyütmeye devam edeceğiz" dedi. Beşli, “Vakfıkebir İlçe Başkanlığı olarak biz de samimiyetle ve azimle çalışıyoruz. Bizler gibi diğer ilçelerde de aynı çalışmaları görmek bizleri çok mutlu etti. İstek ve coşkunun olduğu yerde başarı da mutlaktır” dedi.