2019-2020 Eğitim öğretim yılı okul sporları genç erkekler Dart Turnuvasında Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi bütün rakiplerini yenerek namaglup Trabzon İl Şampiyonu oldular.



Gelenek Bozulmadı. Trabzon Beşirli çok amaçlı spor salonunda 42 okulun katıldığı Okul Sporları Genç Erkekler Dart Turnuvasın namaglup olarak Trabzon Şampiyonu Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lise oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Usta’nın yetiştirdiği öğrencilerimiz Kemal Tarık Uçar, Abdulkadir Kasımay, Mustafa Karkaç, Muhammed Berkay Yolcu ve Semire Yasin Bilgin büyük bir başarıya imza attılar.
Okul Müdür Yardımcısı Barış İçöz ise yaptığı açıklamada,  “Bundan sonraki hedefimiz Şubat ayında Rize'nin Pazar ilçesinde yapılacak gurup maçlarında ilk dörde girip, Mart ayında Erzincan 'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak. Vakfıkebir Gençlik Merkezinde bize çalışma ortamı sağlayan rahmetli müdürümüz Mustafa Turupçu' ya minnettarız. Rahmetli Müdürümüz Mustafa Turupçu’nun büyük bir emek harcayarak hazırladığı dart salonunda öğrencilerimizi turnuvaya hazırladık. Bu vesile ile namaglup olarak kazandığımız şampiyonluk da rahmetli müdürümüzün de katkısı oldu. Gençlik Merkezinde büyük emekleri olan merkezle özdeşleşen merhum Mustafa Turupçu’nun isminin bu merkeze verilmesini canı gönülden istiyoruz dedi.