Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün minik öğrencilerinden bir grup ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.


 
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nün minik öğrencileri ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ettiler.
 
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal ile birlikte Kur'an kursu öğreticilerinin refakatinde ilçe emniyet müdürlüğüne gelen minikler, Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu'nu makamında ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladılar. Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Merkez Kur'an Kursu'nda ‘Okul Öncesi Dönem Din Eğitimi Projesi’ çerçevesinde ‘Kur’an Eğitimi ve Öğretimi’ gören 4-6 yaş arası minik öğrencileri temsîlen bir grup öğrencinin polis kıyafetleri giyerek yaptıkları ziyarette minikler, kendi yaptıkları polis ve polislerin görevlerini sembolize eden resimleri polis amcalarına verdiler.


 
İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ve diğer personelle sohbet eden minikler yaptıkları bu ziyaretle, emniyet teşkilatını yakından tanıma fırsatı buldular. 
 
Öğrencilere polislik mesleği hakkında bilgi veren ve onlarla bir süre hoş sohbet eden Müdür Sadullahoğlu, bu özel günde gerçekleştirilen özel ziyaret için İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal başta olmak üzere Kur'an kursu öğreticilerine ve miniklere teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ziyarette öğrencilere meyve suyu, kek, çikolata ve şeker ikramında bulundu.