AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, yeni göreve seçilen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

“BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ”

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, gerçekleştirilen ziyarette birlik beraberlik mesajları verdiler. Başkanlar Ahmet Uzun ve Hakan Kocaman ziyarette AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’ya “Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, başarı dileklerini ilettiler.

“GÖNLÜMÜZ BİR, YOLUMUZ BİR VE DAVAMIZ BİR”

Başkan Ahmet Uzun, “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu’ya 2023 yılında gerçekleşecek olan seçim çalışmalarında Vakfıkebir olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalarda bulunacağız. Almış olduğunu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız sizinle. Bu vesileyle İl Başkanımıza yeni görevinin kendisine, Trabzon’umuza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“AK PARTİ BİR MİLLET AŞKI HİKAYESİDİR”

Başkan Hakan Kocaman, “İl başkanlığı seçimleri sonrası görevi devralan ve büyük bir hızla çalışmalarına başlayan İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu’ya ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Hizmet ve siyaset bir bayrak yarışıdır. Şimdi ise bu bayrağı İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu bey devraldı. İlimiz ve bir millet aşkı hikâyesi olan AK Partimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“TRABZON İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ise, “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Trabzon için koşturmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir genel seçim var. Biz her seçim sonrası olduğu gibi 2019 yerel seçimleri sonrası çalışmalarımıza ara vermeden hemen başlamıştık. İnşallah hizmet ehli olduk, olmaya devam edeceğiz. AK Parti ve Trabzon için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.