Huzur Perde İkinci Şubesini Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Hacı Ziya Habiboğlu Caddesi üzerinde müşterilerinin hizmetine açtı.



Merkez Şubesi Beşikdüzü ilçesinde bulunan Huzur Perde, Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Hacı Ziya Habiboğlu Caddesinde de yeni bir şube açarak müşterilerinin hizmetine sundu. Ü.Samet Karagöl tarafından hizmete sunulan Huzur Perde'nin açılış törenine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve vatandaşlar katıldı. Selamlama konuşması Belediye Başkanı Muhammet Balta tarafından yapıldı.
Başkan Muhammet Balta; "Vakfıkebir de açılan her yeni işyeri yeni bir istihdamdır. Vakfıkebir’in bir canlılığıdır, ilçeyi sahiplenmektir. Bir vergidir ve devlete katkıdır. Kardeşimizi tebrik ediyorum. İlçenin en gözde caddelerinden bir tanesi üzerinde işyeri açıyor. Bu tür işyerlerinin bu caddeler üzerinde açılması bu alanların güzelleşmesine vesile olmaktadır. İnanıyorum ki dürüst ve gayretli çalışmaları ile birlikte buradan ailesini geçindirecek hayırlı, bereketli bol kazanç elde edecektir. Bu duygularla bu işyerinin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bol kazançlar diliyorum.” Dedi.
Selamlama konuşmasının ardından kartela kesimi yapılarak işyeri müşterilerinin hizmetine açıldı.