Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Vakfıkebir ‘li hemşerimiz Dr. Öğrt. Üyesi Bilal Günaydın İstanbul’a tayin olması nedeniyle; 4 yıllık görev süreci sonunda Niğde’ye veda etti. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim olan Bilal Günaydın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda hastanenin gelişiminde destek olanlara teşekkür etti.

“ALLAH’IN ADALETİ VE DEVLETİN MENFAATİ NE İSE ONA GÖRE CEVAP VERDİM”

Vakfıkebir’li hemşehrimiz Dr. Öğrt. Üyesi Bilal Günaydın yaptığı paylaşımda; “Sevgili Niğdeliler, Meslektaşlarım, Çalışma arkadaşlarım, Ailem ve Can Dostlarım, Yaklaşık 4 yıldır gururla sürdürdüğüm Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik görevimden İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığı bünyesine atanmam nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Görevi devraldığımda annem ve babamın gönderdiği çiçek notunda ‘‘Makamın yükseldikçe gönlün alçalsın ve asla adaletten vazgeçme. Rızkını veren de, alan da sadece ve sadece Allah’tır.’’ notu vardı. Görev yaptığım süre boyunca her zaman gariplere, yoksullara ve dertli insanlara yardımcı olmaya çalıştım. Adaletten asla ve asla ayrılmadım. Kapıma gelen ve sahada gördüğüm herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Gelen taleplere Allah’ın adaleti ve devletin menfaati ne ise ona göre cevap verdim. Haramzadeleri makam ve mevkileri ne olursa olsun hep kurumdan uzak tuttum dedi.”

Dr. Öğrt. Üyesi Bilal Günaydın, Geldikleri günden beri projelerine devam ettiklerini söyledi.  Günaydın, "Bu projeleri hayata geçmesinde yardımları olan öncelikle Niğde valimize, belediye başkanımıza, milletvekillerimize, ildeki tüm siyasi parti başkanlarına, Rektör hocama, Dekan hocama, bizlere destek olan vatandaşlarımıza, tüm Niğde halkına, eşime, aileme, hastanemizde görev yapan temizlikçisinden, güvenliğine, hemşiresinden hastane çalışanlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Niğde’de görev yaptık bundan sonra da başka illerde devletimize milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Haklarınızı helal etmenizi arzu eder, saygı ve selamlarımı sunarım." dedi.

İstanbul 1.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olarak atanan Vakfıkebir’li hemşerimiz Dr. Öğrt. Üyesi Bilal Günaydın’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.