Vakfıkebir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Hasan Kaba, yeni atandığı kurumda görevine başladı.



Vakfıkebir Kaymakamlığı Yazı İleri Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Hasan Kaba, İçişleri Bakanlığının 2018 yılında açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak şef kadrosu aldı. Hasan Kaba sınavı kazanarak şef kadrosu aldığı için çalıştığı kurumdan bir başka kuruma geçmek zorunda kaldı. Vakfıkebir İlçe Nüfus Müdürlüğüne şef olarak ataması yapıldı ve görevine başladı.
20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Vakfıkebir İlçe Nüfus Müdürlüğünde Şef olarak yeni görevine başlayan Hasan Kaba’yı kutluyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Hasan Kaba Kimdir?
1973 Vakfıkebir doğumlu olan Hasan Kaba, Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi Mezunudur. Ayrıca 4 yıllık Kamu yönetimini bitiren Kaba, 1996 yılında memurluğa başladı. 1996-2000 yılları arası Trabzon İli Çaykara İlçesi Uzuntarla Köyünde ve 2000-2006 yılları arasında Trabzon İli Tonya İlçesi Kaleönü Mahallesinde Cami İmam Hatip’i olarak görev yaptı. 2006 yılında kurum değiştirerek Vakfıkebir Kaymakamlığına Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmekte iken İçişleri Bakanlığının 2018 yılında açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak Vakfıkebir İlçe Nüfus Müdürlüğüne Şef olarak ataması yapıldı ve görevine başladı.