İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Selim Alp, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükliman Bölgesi’nde görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

 İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Selim Alp basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin Vakfıkebir’imize, Trabzon’umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği üzere YSK’nın açıklamalarına göre Sayın, Recep Tayyip Erdoğan bu seçimin sonucunda seçilmiş ilk Türkiye Cumhuriyeti’nin Partili Devlet Başkanıdır. Bizim,  İyi Parti olarak parlamenter sistem ve çoğulcu demokrasi talebimiz vardı. Tek adam rejimine, oldubittilerle devlet yönetimine, kanunları, yönetmelikleri ve hatta kendi partisini bile devre dışı bırakan zihniyete karşı durmak için yola çıktık.  Ancak, arzu ettiğimiz başarıya ulaşamasak da aldığımız sonuçla;  bu yoldan dönmeyeceğimizi, cumhuriyete, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı kalacağımıza dair duruşumuzu herkese gösterdik.
Teşkilatlarımızın kuruluş sürecinde ve seçim çalışmalarında, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başta olmak üzere, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın, Mahalli idarelerden sorumlu Başkan yardımcımız Sayın Yavuz Aydın, Kurucular Kurulu üyelerimiz Sayın Şükrü Kulein ve Sayın Ali sağır, Danışma ve İstişare üst Kurul Üyemiz Sayın Ecz. Osman Nuri Bahadır, Kurucu il Başkanım Sayın Hasan Saka, İl Başkanım Sayın Azmi Kuvvetli, Milletvekili adaylarımız, Aday adaylarımız, ilçe yönetim Kurulumun değerli üyeleri ve davamıza gönül vermiş ismini sayamadığım birçok arkadaşımla omuz omuza verdik. Vakfıkebir’de Birbirini yeni tanıyan insanlar bir araya gelerek parti yönetimi oluşturduk. Zor oldu, zorluklar oldu. Yılmadık ve geri adım atmadık. İlçemizde İyi Parti’nin Türkiye ortalamasının biraz üzerinde oy aldık. Biliyorsunuz, iktidarın 1. Sıra ve ortağının 3. Sıra milletvekili adaylarıyla karşı karşıya mücadele verdik. Bu yarıştaki, seviyeli ve ılımlı davranışlarından dolayı başta Partimin olmak üzere bütün partilerin Trabzon Milletvekili aday adaylarını ve adaylarını kutluyor, seçilen vekillerimize başarılar diliyorum” dedi.
Yaklaşan yerel seçimlerde de daha başarılı olmak için aynı azim ve gayretle çalışacaklarını dile getiren Alp; “Önceliğimiz, Belediye Başkanlığı seçimine sorunları bilen, çözüm üretme yeteneğine sahip bir arkadaşımızla çıkmaktır. Bu konuda çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Seçim çalışmalarımızda bize evini, iş yerini ve kucağını açan; vekil adayı misafirlerimizi güler yüzle karşılayıp, güler yüzle uğurlayan tüm Vakfıkebirli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın her oyu çok değerlidir. O oyu almayı başarabilen bütün adayları ve siyasi partileri kutluyor saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.