Vakfıkebir Devlet Hastanesinde çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atan Nihat Haliloğlu, Hastanede Muhasebe Hizmetleri görevini başarılı bir şekilde sürdürmekte iken Hastane İdari Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine atanarak görevine başladı.



Vakfıkebir Devlet Hastanesinde çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atan ve halen Hastane Muhasebe hizmetleri görevini başarılı bir şekilde sürdürmekte iken Hastane İdari Mali İşler Müdür Yardımcılığı görevine atanan Nihat Haliloğlu görevine başladı.
Nihat Haliloğlu Kimdir?
1965 yılında Vakfıkebir İlçesinde doğdu. İlk-Orta ve Liseyi Vakfıkebir de okudu. Eskişehir Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Ön Lisans bölümünü bitirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Lisans bölümünü de tamamlayan Haliloğlu, İlk görev yeri olan Şalpazarı ilçesinde 1988 yılında Sağlık Ocağında Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak göreve başladı. 2002 yılında Vakfıkebir Devlet Hastanesine atanan Haliloğlu, Hastane Muhasebe hizmetlerini yürütmek üzere görevlendirildi. 2005-2012 yılları arasında satın alma ihale sorumlusu ve satın almadan sorumlu Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 2012 yılından bu yana Başarılı çalışmaları ile Hastane sektöründe çeşitli görevlerde başarılı bir şekilde çalışan Haliloğlu, 2018 yılı içerisinde halen daha Hastane Muhasebe Hizmetleri görevini yürütmekte iken Hastane İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak atanarak görevine başladı.  Evli ve2 çocuk babası olan Nihat Haliloğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.