Vakfıkebir Güven Ticaret Koll. Şti. Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi Gülbahar Hatun Caddesinde 3700 m2 alan üzerinde 3. Bellona mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı.



Büyükliman Havzasında 6. Mağaza ve 3. Bellona mağazasını gururla açmanın onurunu yaşayan Güven Ticaret Koll. Şti. Vakfıkebir İlçesi Büyükliman Mahallesindeki Bellona mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Törende açılış konuşmasını Güven Ticaret Koll. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Güven yaptı.
Selim Güven; “Bu günde bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza teşrif eden siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Güven Ticaret Koll. Şirketi olarak İnşallah daha güzel, daha mutlu gelecek günlere hep beraber sizlerle yatırımlar yaparak, istihdamlar oluşturarak halkımıza yararlı bir şekilde devam ederiz diyorum. Çok sevdiğim Vakfıkebir’e 3 bin 700 metrekarelik bir mağazayı hayata geçirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum. Bugün açılışını yapmış olduğumuz Bellona Mağazamızın ilçemize, Trabzon’umuza ve bölgeye hayırlı hizmetler sağlamasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.”



BOYDOK Holding Bayi Yapılandırma ve Perakende İş Geliştirme Müdürü Oğuzhan Severcan konuşmasında, “Bellona ürün kalitesi ve çeşitliliğinin yanı sıra satış ve satış sonrası hizmetleri ile mutlak müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine ilke edinmiş ve tüketici dostu bir marka olmayı başarmıştır. Bellona genç, dinamik ve yenilikçi bir marka olarak ev modası konusundaki uzmanlığını art arda açtığı yeni mağazaları ile tüm Türkiye’ye sergilemektedir. Bu Bellona ailesi olarak en büyük kazancımızdır. Türkiye’yi saran ev modasını yansıtan dev mağazalarımızda, müşterilerimize en kaliteli ürünleri en son tasarımlarla ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük başarılar elde eden Bellonayı önümüzdeki dönemde daha büyük başarılar beklemektedir dedi. Kendine özgü başarılı tasarımları ile Ev Modasının öncülüğünü üstlenen Bellona, değişen yaşam koşullarına göre çizgisini, ürünlerini ve hizmet anlayışını sürekli geliştirerek ev dekorasyonunda yeni trendleri belirliyor. Dünya standart’ında, kaliteli, estetik ve modern yaklaşımı ile oturma gruplarından panel mobilyaya, yataktan ev tekstil ürünlerine, aksesuar ürünleriden halı koleksiyonu ve bahçe mobilyasına kadar tüketici ile buluşturuyor. Bellona, genç, modern ve dinamik bir marka olarak mobilya sektörünün öncü firmaları arasında yer alıyor. Hayatı daha keyifli kılmayı amaçlayan ev modası yaklaşımını Türkiye çapında yaygınlaştırmayı hedefleyen Bellona, evi tamamlayan zevkli her çeşit ürünü bir bütünlük içinde tek mekânda sunuyor.”  Dedi.



Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada; “Böyle güzel ve modern mağazanın açılması ile istihdama katkı sağlayan bir açılışta sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün amacımız şehrimizin, ülkemizin ekonomisinin gelişmesidir. Bu mağazayı Vakfıkebir ilçemize kazandıran Güven Ticaret Koll. Şti. ailesini kutluyorum. İlçemize, bölgemize, Trabzon’umuza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’ın açılış duasının ardından kartela kesilerek işyeri hizmete açıldı.