Vakfıkebirli iş adamı Hasan KAAN, mezun olduğu okulun en başarılı öğrencisini ödüllendirdi.

Vakfıkebir İlçemiz Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi”nde okulun en başarılı öğrencilerinden biri olan 11 B sınıfı öğrencisi Yasemin Buse Kırtepe, iş adamı, Vakfıkebir Lisesi Mezunu, “KAANLAR” Şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi Hasan KAAN tarafından Laptop Bilgisayar ile ödüllendirildi. Hasan KAAN ayrıca okula Uzaktan Eğitimden yararlanamayan öğrenciler için tablet yardımında da bulundu.

Bilgisayarı almak için okula gelen öğrenci velisi Ayşe Kırtepe “ Biz, Vakfıkebir”e İstanbul”dan geldik. Tereddütler içinde kayıt yaptırdık. Okul idareci ve öğretmenleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılandık. Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi bizim ikinci evimiz oldu. Kızımı özel bir okula yazdırmış gibiyim. Gördüğümüz ilgi beni duygulandırıyor. İş adamı Hasan KAAN beyefendiye teşekkürler ediyorum. İnşallah kızım bu ödüllendirme ile daha da rahat bir ortamda çalışacak. Onun aldığı en büyük hediyedir. Okul Müdürü Kadri Alay’a, Okul Aile Birliği Başkanı Sadık Aydın’a, Müdür Yardımcısı Ali Yücel Yıldız’a teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Kadri Alay :“ Yasemin Buse Kırtepe okulumuzun başarılı öğrencilerinden biri. 2020 Mart ayı itibarıyla başlayan Uzaktan Eğitim EBA canlı ders katılımında da ders kaçırmadı. Bu başarının ödüllendirilmesi için iş adamı büyüğümüz Hasan KAAN beyefendiyle görüşmemiz sonucu kendisi bize ödül katkısında bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. Vakfıkebir Lisesi mezunu olmanın aynı zamanda sorumlu olmak anlamına geldiğini de hatırlattı bizlere“ dedi.