Yeniden Refah Partisi Teşkilat yapılanmasına devam ederken, partinin Çarşıbaşı İlçe Başkanlığına ilçe esnaflarından Gökhan Şahin atandı.


 
Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe teşkilatı çalışmalarına başladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından Çarşıbaşı İlçe Başkanlığına ilçe esnaflarından Gökhan Şahin atandı. Yapılan törenle İlçe Başkanlığı mazbatasını Genel Başkan Fatih Erbakan’ın elinden alan Şahin Önümüzdeki günlerde İlçe Teşkilatını oluşturarak çalışmalarına başlayacak. Yeniden Refah Partisi 2023 seçimlerinden önce 81 vilayette tüm teşkilatlarını kurup seçimlerde iktidar olmaya namzet olacağı kaydedildi.


 
“BİZİM TARAFIMIZ ÇARŞIBAŞI VE ÇARŞIBAŞI HALKI, ÇARŞIBAŞI HALKININ MENFAATLERİDİR”
Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin yaptığı açıklamasında, "Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın talimatları doğrultusunda Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı şahsımıza tevdi edildi. Allah’ın izni ile bize verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Amacımız yeni bir oluşum yaparak bölücülük ayrıştırıcılık değil, mevcut siyaset üzerinde boşluğu doldurmak halkımızı daha refah daha adil düzenli gelir seviyesi sağlamak, birlik beraberlik içinde yaşayacağımız bir dünya hazırlamaya çalışmak" dedi.
İlçe Başkanı Gökhan Şahin 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında ise, "Bütün Belediye Başkan adaylarına aynı mesafedeyiz Genel Başkanımızdan gelen bir talimat yok, herhangi bir partiyle dirsek temasımız yok. Bizim tarafımız Çarşıbaşı ve Çarşıbaşı halkı, Çarşıbaşı halkının menfaatleridir" ifadesinde bulundu. Büyükliman Postası Gazetesi olarak Yeniden Refah Partisi Çarşıbaşı İlçe Başkanı Gökhan Şahin’e yeni görevinde başarılar dileriz.