Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi yaptığı faaliyetlerle Trabzon bölgesinde göz kamaştıran Gençlik Merkezi oldu.

MUSTAFA TURUPÇU GENÇLİK MERKEZİ’NİN DE ARTIK BİR YETİM KARDEŞİ VAR!

Gençlik ve Spor Bakanlığının “Her Gençlik Merkezi’nin Bir Yetim Kardeşi Olsun” projesi kapsamında gönüllü gençlerimizin öncülük ettiği bu projede. Bir ay boyunca kumbaralarda biriktirilen yardım tutarları ay sonunda ilgili yetim kardeşimize ulaştırılmak üzere ilgili birime teslim edilmiştir. Bir yıl boyunca sürecek olan projede merkezimize gelen gençlerin gönüllerinden kopan her bir miktar büyüyerek bir yetimin daha yüzünün gülecek olmasına vesile olacaktır.

MUSTAFA TURUPÇU GENÇLİK MERKEZİ ‘DİJİTAL DÖNÜŞÜM’E HAZIR!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik ve Spor Müdürlükleri ve Gençlik Merkezlerinde başlatmış olduğu ‘Dijital Dönüşüm’e İlçe Müdürlüğümüz spor tesisleri ve Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezimiz de artık hazır. Kurulumu yapılan cihaz ile başta personelimiz olmak üzere merkezimize gelen büyük küçük tüm bireyler yeni çipli kimlik kartlarını okutarak giriş ve çıkış yapmak durumundadır. Kurulan bu sistem ile beraber merkezimize gidip gelen tüm bireylerin başta bakanlık olmak üzere il müdürlüğü nezdinde de takip edilecek olması da ayrı bir önem arz etmektedir.

MUSTAFA TURUPÇU GENÇLİK MERKEZİ OLARAK İLDE DÜZENLENEN BİLGİ VE MÜNAZARA YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLADIK.

Gençlik ve spor bakanlığı nezdinde her yıl düzenlenen gençler arası bilgi yarışması ve münazara ligi yarışmalarına Vakfıkebir Mustafa Turupçu gençlik merkezi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da katılım sağladık. Gençlerimizin bilgi yarışmalarına katılım sağlamaları kendi bilgi birikimlerini ölçmekle birlikte münazara yarışmalarıyla da bilgi birikimlerini akademik bazda ifade etme becerisi kazanmaları anlamında oldukça büyük önem arz etmektedir. Yarışmalar il, bölge ve Türkiye finali olmak üzere üç aşamada gerçekleşmekte ve dereceye giren gençlerimize çeşitli ödüller verilmektedir. Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimizin bu tür imkanlardan faydalanmaları bizim için bir onurdur. Katılan tüm gençlerimize kurumumuz adına teşekkür ederiz.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NIN TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN GENÇLİK MERKEZLERİ FAALİYETDEĞERLENDİRMELERİNDE VAKFIKEBİR MUSTAFA TURUPÇU GENÇLİK MERKEZİ FARKI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından iller bazında oluşturulan İl ve ilçe Karneleri Değerlendirmesi sonucunda Trabzon Gençlik Merkezleri arasında Vakfıkebir Mustafa Turupçu gençlik merkezi yapmış olduğu faaliyetler, atölye ve kulüp etkinlikleri çalışmalarında mart ayı il birincisi olmuştur. Bu başarıda emeği olan Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ailesi çalışanlarına teşekkür ederiz.