Vakfıkebir Merkez Kur'an Kursu 'Genç Nesil Yaz Programı' sınıfı öğrencileri kardeş sınıf ziyaretlerinin ardından birlikte cuma namazı kıldılar.



Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kur'an Kursunda, 2019 yılı yaz dönemi programı kapsamında lise ve üniversite öğrencilerine yönelik açılan 'Genç Nesil Yaz Programı' sınıfı öğrencileri, kardeş sınıf olan Kirazlık Yeni Mahalle Sahil Camii Genç Nesil Yaz Programı sınıfına ziyarette bulundular. İlçe Vaizi Hatice Semiz’in burada öğrencilerle gerçekleştirdiği  'İnsanın Yaratılış Amacı' konulu söyleşinin ardından ikramlar eşliğinde sohbet etme ve kaynaşma imkanı bulan gençler daha sonra Kirazlık Yeni Mahalle Sahil Camii’nde,mihrabı, minberi ve kürsüyü görerek ve camide cemaat atmosferini yaşayarak birlikte cuma namazını edâ ettiler. Namaz sonrası İmam Hatip Ali Civil öğrencilere, caminin bölümleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Program, öğrencilerin yönelttiği soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.
İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, 2019 yılı yaz dönemi için, genç kız öğrencilere yönelik 2, genç erkek öğrencilere yönelik ise 1 sınıf açılarak 'Genç Nesil Yaz Programı' sınıfı oluşturulduğunu ve burada lise ve üniversite öğrencilerine yönelik eğitim programı uygulandığını belirtti.