Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi yaz dönemi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinin çalışkan ve başarılı Müdürü Yunus Ali Civil, gençlik liderleri ve kurs öğreticileri ile birlikte başarılı faaliyetlerine hız kesmeden başladılar.  Pandemi dolayısı ile okullarda eğitim öğretim olmamasına rağmen bölgede gençlere yönelik yaptığı başarılı çalışmalar ile gençlerin genel yeteneklerini ortaya çıkarmasına vesile olan Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil ve kurumda görev yapan arkadaşlarını kutluyoruz.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezinde devam eden ücretsiz kurslar; öğrencilerin akademik, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve keyifli vakit geçirmelerine imkan sağlamak amacı ile her yıl öğrencilere çeşitli branşlarda yeteneklerini geliştirme imkanı sunuyor. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi ilçemizde faaliyetlere başladı. Açılacak olan sportif, sosyal ve kültürel kurslara gençlerin ilgisi oldukça yoğun. Kurs programlarının yanı sıra, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte Gençlik Merkezi Müdürlüğünü de yürüten Yunus Ali Civil aynı zamanda resmi kurum ziyaretlerine de devam ediyor.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Yaz döneminin gelmesi ve pandemi dolayısı ile kısıtlamalardaki yeni normalleşme süreci ile birlikte Gençlik Merkezi faaliyetlerini hızlandırdı ve kursların başladığını duyurdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil, “Vakfıkebir Gençlik Merkezimiz kurs ve etkinlikleriyle gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Vakfıkebir Gençlik Merkezi bünyesinde Gitar, Bağlama, El Sanatları ve Halk Oyunları Kurslarımız devam ediyor. Bu kursların yanı sıra yeni açmayı planladığımız kurslarımız Akıl ve Zeka Oyunları, İngilizce, Basketbol, Futbol ve Okçuluk kurslarımızı açmayı planlıyoruz.  Amacımız geleceğimizin teminatı olan Vakfıkebir ve bölge gençliğinin duyarlı, sosyal ve üretken bir gençlik olmasına katkı sağlayabilmektir. Bu tür faaliyetlerin artırılarak devam ettireceğiz” dedi.