Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve tertip komitesi tarafından organize edilen 2. Geleneksel Kaymakamlık Kurumlar Arası Veteranlar Futsal Turnuvasında şampiyon “MUHTARLAR” oldu.



2. Geleneksel Kaymakamlık Kurumlar Arası Veteranlar Futsal Turnuvası 02 Nisan’da Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda başladı, 03 Mayıs 2019’da sona erdi.
Vakfıkebir'de 24 takımın katılımı ile düzenlenen Futsal turnuvasının gurup maçlarından sonra oynanan çeyrek final ve yarı final müsabakaları yürekleri hoplattı. Çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan çeyrek final ve yarı final maçlarını izleyenleri mest etti. Turnuvanın şampiyonluk maçı ise tam bir heyecana sahne oldu. Vakfıkebir Muhtarlar Derneği rakibi Esnaf Büyükliman Tur’u 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvaya ilçe halkının kalabalık bir şekilde katılımı gözlerden kaçmadı. Şampiyonluk maçının ardından ödül törenine geçildi. Törende ilk konuşmayı Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta yaptı.
Başkan Balta; “Öncelikle tüm takımları centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, dayanışmanın arttığı bu tip organizasyonları tekrar etmeye devam etmemiz gerekiyor. Güzel maçlar oldu. Tabii ki turnuvanın bir birincisi olacaktır. Ama bizim gönlümüzde turnuvaya katılan tüm takımlarımız birincidir. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emek harcayan tertip komitesini ve ilçe spor müdürlüğünü kutluyor,  teşekkür ediyorum dedi."
Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ise şunları söyledi; “Turnuvanın asıl amacı olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı her maçta olduğu gibi final maçında da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Dostluk, Arkadaşlık ve centilmenlik rüzğarları düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkileri doruk noktaya çıkmıştır. Vakfıkebir halkının en önemli özelliğinin en önemli halkası "Birlik ve Beraberlik" duygularının olmasıdır. Turnuvaya katılan, bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın gerçek galibi ve şampiyonu Vakfıkebir'in birlik ve beraberlik ruhu olmuştur. Tertip komitesine ve ilçe spor Müdürlüğüne organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.
"ÖDÜL TÖRENİ"
Turnuvanın Şampiyonu Muhtarlar Derneği’nin Şampiyonluk Kupasını İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta verdi. Turnuvanın ikincisi olan Esnaf Büyükliman Tur’un kupasını Belediye Başkanı Muhammet Balta verdi. Turnuva kupa töreninin ardından yapılan ikramlarla sona erdi.