AYILAR YAYLA EVLERİNİ TALAN ETTİ AYILAR YAYLA EVLERİNİ TALAN ETTİ

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğretmeni Erkay Topkara anısına bu yıl 9. düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasını final maçında 7-C sınıfını yenen 8-B sınıfı şampiyon olarak tamamladı. 2011 yılında geçirdiği ani rahatsızlık sonucunda yaşamını kaybeden Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu öğretmeni Erkay Topkara anısına bu yıl 9. düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasını 8-B sınıfı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada alt kategoride ise 6-A sınıfı mutlu sona ulaştı.

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen final müsabakalarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, Merhum Erkay Topkara’nın amcası İsmet Topkara, Eşi Nurgül Topkara, kızı Gülşah Topkara, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Atatürk Ortaokulu tarafından bu yıl 9. Düzenlenen Erkay Topkara Futbol Turnuvası her yıl olduğu gibi bu yılda çekişmeli geçti. Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde takımların yarıştığı turnuvada Yıldızlarda 8-B, Küçüklerde 6-A sınıfı şampiyon olan takımlar oldular. Madalya töreninde Erkay Topkara’nın ailesi de hazır bulundu. Final müsabakası ve Madalya töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Yıldızlar Kategorisinde, 1. olan 8-B sınıfına madalyalarını ve kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın veri. 2. Olan 7-C sınıfına madalyalarını ise merhum Erkay Topkara’nın eşi Nurgül Topkara ve kızı Gülşah Topkara verdi.

“CENTİLMENCE MÜCADELE EDEN BÜTÜN TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUM”

Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Çetin Zaim yaptığı açıklamada; "Merhum öğretmenimiz okulda ve çevresinde çok sevilen, sayılan ve bizim içinde çok önemli bir değerdi. Toplumumuzda merhum öğretmenimiz gibi değerlere her zaman ihtiyacımız var. Onu saygı ve özlemle anıyoruz. Merhum öğretmenimizin anısına 9.cusunu düzenlediğimiz turnuvanın ilk günkü gibi heyecan içinde geçmesi bizi oldukça mutlu ediyor. Merhum öğretmenimizin ailesinin yakın ilgi ve alakası sayesinde etkinliğimizi en güzel şekilde tamamladık. Öğretmenimize Allahtan rahmet diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içinde geçmesini sağlayan öğretmenlerimize ve sporcularımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılım sağlayan bütün takımlarımızı ve şampiyonluk ipini göğüsleyen 8-B ve 6-A sınıflarımızı kutluyorum" dedi.

Bizlerde turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, öğretmenimiz Merhum Erkay Topkara'ya Allah’tan rahmet diliyoruz. Yapılan Kupa ve madalya töreninin ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından organizasyon sona erdi.