Vakfıkebir’deki iftar programında ilçe sakinlerine seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’un her noktasında seferberlik halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dev yatırımları Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimize kazandırıyoruz” dedi.


 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Vakfıkebir ilçesindeki iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammed Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver iskenderoğlu’nun hazır bulunduğu iftar programında yüzlerce kişi bir arada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.


 
SEFERBERLİK HALİNDE ÇALIŞIYORUZ
Başkan Gümrükçüoğlu ve Milletvekili Balta iftar programı öncesinde Vakfıkebir’i arşınlayarak ilçe sakinleri ile hasbihal oldu. Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin ilçedeki tüm çalışmalarını ayrıntılarıyla hemşehrilerine anlatırken, “Trabzon’un her noktasında seferberlik halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dev yatırımları Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimize kazandırıyoruz” dedi. İftar alanında da Vakfıkebirlilere seslenen Gümrükçüoğlu, 24 Haziran’ın Türkiye’nin geleceği olduğunu ifade etti. Gümrükçüoğlu, “Vakfıkebir’imizin evladı, hiçbir zaman ‘yoruldum’ demeyen, gururu kibiri olmayan, Sayın Muhammed Balta milletvekilimizi 5 arkadaşı ile birlikte tam olarak destekleyerek, Sayın Cumhurbaşkanımızı tam olarak desteklemenizi istirham ediyorum. 24 Haziran devletimizin ve milletimizin geleceğidir” diye konuştu.


 
BENİ MAHCUP ETME VAKFIKEBİR
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammed Balta da konuşmasında hemşehrilerine, “Beni mahcup etme Vakfıkebir” diye seslendi. Vakfıkebir’de doğrup Vakfıkebir’de büyüdüğünü hatırlatan Balta, “Burada doğup büyüyen bir evladınız olarak bazı şeyleri paylaşmak istiyorum: Her ortamda doğup büyüdüğüm ilçemin, şehrimin insanlarını onurlu ve şerefli bir şekilde temsil ettiğime inanıyorum. İl genel meclisi üyeliği, il genel meclisi başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin vekâleti olan AK Parti il başkanlığını Trabzon’da yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenini kazanan bir evladınız olarak Çevre ve Şehircilik bakan yardımcılığı yaptım. Her noktada şehrimin insanlarına karşı sorumluluğumu bilerek hareket ettim. 3 senedir milletvekiliyim. Bize verdiğiniz emaneti namusumuz gibi korudum. Şehrimin, Vakfıkebir’in emrinde oldum. Birazcık uyusam hep ‘insanlarımız hizmet bekliyor’ diye düşündüm. ‘Dünya lideri bize güvendi bize yetki verdi çalışmak zorundayız’ diye düşündüm. Bir evladınız olarak gece gündüz çalıştım, şimdi de karşınızda Trabzon gibi bir şehirde Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından sırtımıza çok büyük bir yük yüklenmiş kardeşiniz olarak bulunuyorum. Ben her şeyden önce çok çalışacağım ama sizler bu sırtımızdaki yükü hafifleteceksiniz. ‘Bizi birinci sıraya layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı beni mahcup etme Vakfıkebir’ diyorum” ifadeleriyle hemşehrilerine seslendi.