Vakfıkebirli genç işadamı Ahmet Uzun, mobilya sektörünün önemli isimlerinden olan “ENZA HOME [yataş]” markasını Vakfıkebir ve bölge insanımızla buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Vakfıkebir ilçesinin yetiştirdiği önemli genç işadamlarından olan Ahmet Uzun, Beyaz Eşya ve Telekomünikasyon hizmetlerinden sonra bölge halkını mobilya sektöründe önemli bir marka olan “Enza HOME [yataş]” markasıyla buluşturmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

“YENİ BİR SEKTÖR, YENİ BİR BAŞLANGIÇ, YENİ BİR HİKAYE”

Vakfıkebirli genç işadamı Ahmet Uzun açılan mobilya mağazası ile ilgili yaptığı açıklamada; “Evlerini kalite ve konforla buluşturan konsept tasarımlarla donatmak isteyenler için birbirinden şık koltuk takımları, modern yemek odası takımları, yatak odası mobilyaları ve fonksiyonel televizyon üniteleri, aksesuar, avize ve halı çeşitleri Enza Home'da! Üstelik dönemsel ve geleneksel mobilya kampanyaları sayesinde Enza Home kalitesine uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

“ÖZEL KAMPANYALARLA ŞIKLIK VE KONFOR EVİNİZDE”

Ahmet Uzun, Hayata fark katmak için tasarlanan Enza Home koleksiyonu, mobilya indirim fırsatları ile benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Evlerinizi eşsiz stil ile buluşturacak Enza Home tasarımları; ulaşılabilir fiyatları, uygun ödeme koşulları ile kaliteyi lüks olmaktan çıkarıyor. Mobilya fırsatları sayesinde yeni evlenenler, evini yenileyenler ulaşılabilir fiyatlarla fonksiyonel mobilyalara sahip oluyor.

“YAŞAM ALANLARINIZ ENZA HOME İLE RENKLENİYOR”

Ahmet Uzun, Evinizin her köşesine tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak Enza Home; kampanyalı fiyatlar, değişim fırsatları, sezon sonuna veya yeni sezona özel sürprizlerle yüzünüzü güldürüyor. Siz de Enza Home mağazamıza gelin, yaşam alanlarınızı şıklıkla ve konforla dekore ederken kaçırılmayacak indirimleri ve kampanyaları yakalayın. Enza Home ile yaşam alanlarınızı yenilerken avantajlı alışveriş fırsatlarından faydalanın.

“PANDEMİ NEDENİYLE RESMİ AÇILIŞ SAĞLIKLI GÜNLERE ERTELENDİ”

Genç işadamı Ahmet Uzun, bugünlerde mobilya sektörünün önemli isimlerinden “Enza HOME [yataş]” markasını Vakfıkebir ilçemizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta itibariyle kapılarımızı açıp satışlara başladığımız mağazamızın resmi açılışını pandemi hassasiyeti nedeniyle sağlıklı günlere erteledik. Önce sağlık diyoruz.  Yeni yatırımlarımızın bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.