Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş olaylarını en aza indirebilmek adına, huzur ve güvenirliği üst konumda olan ilçe algısını güçlendirmek ve olaylar olmadan engellemek amacıyla ilçe merkezinde çok sayıda personelin katılımıyla farklı noktalarda genel asayiş uygulaması gerçekleştiriyor. Trafik ve Asayiş ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulama ilçe merkezinde değişik noktalarda farklı zamanlarda yapılmaya devam ediliyor. Durdurulan araç sürücüleri polis tarafından kontrol edildi. Yapılan uygulamada ekipler tarafından araçların trafik yönünden genel durumu ve Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapıldı.

“VATANDAŞLARIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN UYGULAMALAR DEVAM EDECEK”

31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK 31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Uygulama hakkında bilgi aldığımız İlçe Emniyet Müdürlüğündeki yetkililer,"Yaptığımız uygulama şok uygulama ne zaman nerede yapacağımıza önceden karar vermeden aniden yapıyoruz. Özellikle motosikletler, sahte plakalar ayrıca abartı egzoz bunları kontrol ediyoruz. Özellikle araçların belgeleri, sürücülerin ehliyetlerinin olup olmadığı, evraklarında bir eksiklik olup olmadığı, plakalar ve sürücülerin alkollü olup olmadıklarını denetliyoruz. Vatandaşların huzur ve güvenliği için uygulamaların artarak devam edecek.  Asayiş ve trafik uygulamalarının devam edeceği belirtildiler.”