Geçtiğimiz Ekim ayında olağan genel kurul sonrası yeniden başkan olarak seçilen Vakfıkebir Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi Şuayip Eyüboğlu ve yeni yönetim kurulu ekibi, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samimi Aksoy'u makamında ziyaret etti.



Gerçekleşen nezaket ziyareti sonrası açıklama yapan Şuayip Eyüboğlu,  “Yürüttükleri sendikal faaliyetlerin amacının eğitim kalitesinin arttırılması ve eğitim çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi olduğunu söyledi. Yeni seçilen yönetim kurulunun Vakfıkebir' de eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi için tüm gücünü seferber edeceği,  bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde olacaklarını bildirdi. Ayrıca yeni dönemde gerçekleştirmek istedikleri faaliyetleri aktardı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Samimi Aksoy ise gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitimle ilgili sorunların çözülmesi için çaba gösterdiklerini,  gayelerinin Vakfıkebir ilçesinin eğitimde öncü ve örnek bir ilçe haline gelmesi olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı ilçe yönetimine teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.